Kurser i produktion af æblemost

- for alle med interesse i lokal fødevareproduktion

Vi tilrettelægger kurser for frivillige, ledige, elever på folke- og produktionsskoler, studerende. Ring til os, så vi kan snakke sammen om jeres interesser og behov, kontakt Lya på 20140116.

21/3 2019

ÆbleMust

- et iværksætterforløb for folkeskoler

Frugtplukkerne tilbyder et iværksætterforløb for skoleklasser på 6.-9. klassetrin. Forløbet indeholder en forretningsmodel, hvor eleverne plukker æbler, moster og sælger mosten. Forløbet strækker sig over 4 fulde skoledage med 2 dages undervisning på skolen, én plukkedag og én mostedag uden for skolen. Der vil være en 5. dag, hvor eleverne skal ud at sælge deres most, enten til et bydelsarrangement, gennem et butik eller lignende.

Eleverne lærer om iværksætteri, æbler, udnyttelse af ressourcer, produktion og salg. Se billeder fra tidligere skoleforløb.

Hvis din skole er interesseret i et iværksætterforløb, så kontakt Lya Moestrup fra BYMoST på 20140116. Det skal planlægges i god tid, for at kunne passe ind med mosteriets øvrige aktiviteter.

15/5 2019

Studiebesøg på mosteriet

BYMoST tilbyder studiebesøg i mosteriet, hvor de studerende vil blive vist rundt i mosteriet og høre om det sociale formål. Besøget vil i høj grad blive en introduktion til socialt entreprenørskab. Vi tilrettelægger besøget, så det passer til jeres behov.

21/3 2019